Stefan Flos – H2video.nl / waterTv.nl – heeft een stageplaats

14 February 2016 19:00
More videos
0
Views
   

Kennis en kennisdeling is mijn passie – het vastleggen van mensen met kennis op video mijn missie. Ik ben op zoek naar mensen die mij willen helpen, affiniteit hebben met wetenschap, kennis en kennisdeling en affiniteit hebben met video. Zoek je een stageplaats, zoek je een afstudeer project of ben je net afgestudeerd en wil je werkervaring opdoen en wil je opereren op het snijvlak van kennis, kennisdeling en moderne communicatie – neem dan contact met mij op via email: info@h2video.nl – via twitter: @h2videoNL – of via Facebook: www.facebook.com/h2videoNL of een van mijn websites: www.h2video.nl – www.waterTv.nl – www.geoTv.nl – www.baggerTv.nl – www.fssTv.nl – www.kncvTv.nl.

music: “Waiting in the Rain” by Lee Rosevere (http://happypuppyrecords.ca)